2024-09-03 53 views
呢間位於中環親切溫馨嘅「P Lounge by Plaisance」,佢唔止好吃,而且佢嘅服務同環境一流! 😊 ✨白飯。講真,我驚你唔會信 呢度嘅白飯好粒粒分明, 唔會過硬過腍,未食過咁好食嘅 米!🍚🤭✨Chicken Blanquette。白汁雞肉,肉質香嫩!,質感好肉好彈牙,同無得彈嘅奶油口感!真 係係白汁雞肉中嘅翹楚! 食落口真係有驚喜 ✨Seafood Risotto。一試難忘!海鮮燴飯!整到滋味十足,軟硬度恰到好處,新鮮海鮮,鮮美!😝 ✨Sea Tacos。你鐘意食海鮮?嚟到呢一定要試吓呢度嘅海洋風味塔可尼! 脆皮配海鮮贏得 你心,真心超好食呀! 任何一款變化嘅海鮮塔可你都會愛上: 辣味十足嘅赧魷魚, 濃郁風味嘅咖 喱蝦, 鮑魚清新嘅檸檬口味,簡直完美!💖 ✨Atlantic Ocean。唔係只係食物好飲,而且雞尾酒要好過頂! 一啖威士忌配上椰子味,係口 腔入面產生一種完美嘅滑順感。你試過椰子同威士忌一齊飲嘅感覺未?🥥🥃充滿氣氛嘅環境,出色嘅食物,貼心嘅服務,就係我對呢到既總結啦! 👌

Chicken Blanquette。白汁雞肉,肉質香嫩!

🥥🥃