2023-03-13 65 views
💛好味指數:4.7/5💛💜回頭指數:4.6/5💜之前係元朗食過呢間漢堡包店已經覺得好唔錯,估唔到最近長沙灣都開咗分店,非常就腳😆可以成日幫襯啦😍✅鵝肝牛肉漢堡$125呢個漢堡包係餐廳嘅招牌漢堡,雖然俾起一般漢堡貴小小,但係絕對物超所值😋鵝肝配牛肉漢堡係雙重體驗,兩者嘅味道都好香,漢堡入面嘅蔬菜又可以中和翻鵝肝油膩感😋✅燒菠蘿牛肉漢堡$74平時都中意食菠蘿,加落漢堡入面又可以多咗啲層次,酸酸甜甜嘅菠蘿汁亦可以令牛肉更美味🍍✅小食+飲品跟餐選咗兩款小食薯條配黑松露醬同紫心薯餅,薯條嘅配搭種類都幾多,最後選咗黑松露醬,味道好食💕紫心薯餅好鬆軟😍🐻總結推薦鵝肝牛肉漢堡👍🏻📍MASAM (麗閣商場街市) (長沙灣)長沙灣東京街12號麗閣邨麗閣商場街市地下M08號舖
💛好味指數:4.7/5💛
💜回頭指數:4.6/5💜
✅鵝肝牛肉漢堡$125

✅燒菠蘿牛肉漢堡$74

✅小食+飲品
🐻總結
推薦鵝肝牛肉漢堡👍🏻

📍MASAM (麗閣商場街市) (長沙灣)
長沙灣東京街12號麗閣邨麗閣商場街市地下M08號舖