2018-08-08 25 views
唔想熱辣辣排隊食澳牛,走左過嚟對面食「Bigger Burger」。入到嚟,除左本地人之外,仲有幾枱外藉人仕,佢地都係食個burger,嘆返支酒,好寫意咁。酒精飲品都幾多選擇,非繁忙時段仲有第二枝半價添。但我地今晚唔想飲酒,叫左Cappuccino,大大杯,咖啡味濃。士多啤梨Mojito Soda,要左冇酒精,士多啤梨果肉加士多啤梨醬加薄荷葉加梳打,涼透心~經典安格斯牛肉漢堡餐$78配左即炸粗薯條,夠晒熱辣辣。Buger中間塊漢堡扒肉汁豐富,好香牛肉味,最緊要中間放左好多醬汁,好滋味。香煎澳洲牧場西冷牛扒餐$98賣相唔錯,中間做到紅嫩,不過牛味唔出,又有啲根位,個漢堡扒好食好多。如果唔夠飽可以加多十蚊叫碗飯或者意粉添! 我哋加咗一客意粉,上面有啲香蒜,幾香口。加$28可以加配個龍蝦忌廉湯,仲送蒜蓉包。呢個湯真係一定要加呀,推介。龍蝦味超香超濃,好大碗,我同朋友都一致大讚👍🏻👍🏻,$28真係好抵,必飲!

酒精飲品都幾多選擇,非繁忙時段仲有第二枝半價添。

經典安格斯牛肉漢堡餐$78
配左即炸粗薯條,夠晒熱辣辣。

香煎澳洲牧場西冷牛扒餐$98