2022-12-03 67 views
好耐都冇去沙灘玩啦!今日就嚟咗馬灣,一個近市區交通亦都比較方便嘅沙灘,咁我哋今日就嚟到呢間little Mario‘a pizzeria 。無論風景環境各樣嘢都相當怡人,餐廳還有室外同室內兩種座位可以選擇,室外景色直接望住青馬大橋底同馬灣泳灘。內裏座位非常之闊落,而裝修亦都好有外國風情。咁我哋order咗個Pizza ,Meat Lover同埋夏威夷一個Beast burger combo ,一個芝士棒,同埋一杯冇酒精嘅mojito。個Pizza有12吋咁大,但係好快就食晒,真係太好味,個餅底有好軟熟,芝士和所有嘅配料夾埋真係好正唔係,一般平時食開嘅Pizza。我而且Pizza係雙拼,你可以自由選擇在非常好味,值得推薦。而個 Beast burger Combo成個packing好靚, 原來因為佢同左一個由美國嘅YouTuber Mr Beast 開嘅外賣burger合作,所以成個packing好似外賣咁校個burger非常之好食,無論個包皮,肉汁豐富,真係異常甘好食,我依個芝士捧都不錯可以拉絲。不得不提你個服務態度非常之不錯,是一間非常之值得推薦的店舖。
好耐都冇去沙灘玩啦!今日就嚟咗馬灣,