2012-11-15 31 views
是次試了這間裝潢不錯的YOGURT店幫襯時是下午茶的時間剛好又行得累累正好吃一杯凍乳酪店內裝潢不論整體感覺或細節位都做得好有心思不像某些YOGURT店, 污穢不堪以女仔既角度黎講未食, 已經被取悅到 ORDER了Family size 大大杯, 店員jit yogurt時都將中間的地方盡量填滿沒有出現空心的情況yogurt質地與一般食開的好唔同好好味我覺得,, 係我暫時食過咁多, 最好味既一間好想再encore 另外一提, 係fru:yo factory仲設有不少特別既topping有cheesecake, popcorn, 仲有極少見既brownie toppingbrownie整得好好味勾起小妹整甜品既衝動 =p店只比topping時, 亦都好大方, 比好多, 滿意總括而言, 份量大杯, topping特別且好味, 環境好, 唯價錢比一般高了少少 =] 但可以接受!
是次試了這間裝潢不錯的YOGURT店

幫襯時是下午茶的時間
剛好又行得累累
正好吃一杯凍乳酪
吸引
店內裝潢不論整體感覺或細節位都做得好有心思
不像某些YOGURT店, 污穢不堪

以女仔既角度黎講
未食, 已經被取悅到
ORDER了Family size

大大杯, 店員jit yogurt時都將中間的地方盡量填滿
沒有出現空心的情況
大滿足 好味
yogurt質地與一般食開的好唔同
好好味

我覺得,, 係我暫時食過咁多, 最好味既一間

好想再encore

brownie整得好好味

勾起小妹整甜品既衝動 =p
店只比topping時, 亦都好大方, 比好多, 滿意

但可以接受!
2012-11-09