2020-03-25 280 views
見有咁多人講呢間burger,所以都忍唔住過嚟試一下!放工同男朋友嚟咗呢間,餐廳喺地庫嘅,非常大,由於疫情關係,真係冇乜人,所以坐得好舒服哈哈。叫咗Chesse burger, 配料係可以自己揀嘅非常正,唔需要另外收費😋😋揀咗lettuce, tomato, pickles, jalapeño, mushroom, 全部都係我鍾意嘅😁😁,個包要成$95蚊都唔平叫左大薯條,份量超多!個薯條係超正嘅,有少少皮,好脆!$60總括來講,感覺似係快餐店嘅形式,當然味道同質素比麥當勞或其他快餐店好好多,但係就係餐廳嘅價錢同快餐店嘅presentation,試吓無防嘅。