2022-11-28 14 views
🔶澳洲Deluxe漢堡澳洲牛,太陽蛋,紅菜頭,啡菇,蕃茄,菠蘿,煙肉 這個澳洲Deluxe漢堡裡面夾了澳洲牛,太陽蛋,紅菜頭,啡菇,蕃茄,菠蘿,煙肉。賣相一流❤️❤️咬下去沒有多餘的筋亦很有口感,中間的芝士還可以繼續做到拉絲效果,配上爽口的紅菜頭和新鮮生菜,還有外皮微脆的麵包,超滿足!薯條份量很多,全部都炸的酥脆不掛油亦沒有軟掉的薯條,我和朋友都吃得超開心!🔶軟殼蟹蟹膏忌廉意粉軟殼蟹好大隻,軟殼蟹炸得好好,個粉好薄,而且炸得酥脆,炸物乾身無油淋淋,而且調味明顯無落味精,可以品嚐軟殼蟹本身嘅味道。❤️❤️❤️👍👍👍❤️❤️呢個意粉賣相非常精緻,意粉入面有超多蟹籽、蟹膏,撈勻蟹膏與忌廉汁,食到啖啖鮮甜蟹肉,口感與味道都好多層次,性價比算高。🔶澳洲和牛,薯仔沙律五成熟的和牛切開可以看到中間泛紅的部份,入口依然能品嚐到牛肉的鮮味,肉都很腍,本身調味都算適中,可以慢慢細味和牛嘅嗰種牛肉嘅味道。而薯仔沙律好滋味,將原隻薯仔切粒,表面有脆口既感覺,外脆內軟,好好食。❤️❤️❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️澳洲Deluxe漢堡$138澳洲牛,太陽蛋,紅菜頭,啡菇,蕃茄,菠蘿,煙肉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️軟殼蟹蟹膏忌廉意
🔶澳洲Deluxe漢堡
澳洲牛,太陽蛋,紅菜頭,啡菇,蕃茄,菠蘿,煙肉

🔶軟殼蟹蟹膏忌廉意粉

🔶澳洲和牛,薯仔沙律

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
澳洲Deluxe漢堡$138
澳洲牛,太陽蛋,紅菜頭,啡菇,蕃茄,菠蘿,煙肉
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
軟殼蟹蟹膏忌廉意粉$128
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
澳洲和牛,薯仔沙律$128
📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍📍
Cafe Prince Royal (太子)
太子花園街232-242號禮賢大廈地下F舖