2023-01-31 43 views
今日時間比較急,拜車公😌難得去沙田,都要搵間好野食,沙田站上面超方便。有飯有拉麵,款式都比較多,但見到有2人餐🤤又不錯👍🏻店員會問每碗麵煙韌度,硬、適中同軟,要唔要加蔥。今次我點選了軟同呀蔥。豬骨拉麵-香辣😍😍麵來到已經香噴噴。紅紅湯底以為好香辣,但辣程度就不覺太辣,只係有辣味。但湯底不錯👍🏻至於麵質軟都有小小彈牙,配上叉燒大大塊,及糖心蛋。黑蒜油豚骨拉麵-黑麻麻配搭出糖心蛋同一點辣醬,不錯👍🏻好香黑蒜味,麵質點選了適中,相機食先後都保持到,會再彈牙,每啖麵都有香噴噴香蒜味道👍🏻小食-雞翼黑椒味,2隻都中大隻,皮脆,黑椒味不太重,整體不錯炸雞-非常大件,再加上新鮮檸檬汁,外皮又香又脆,中間肉身夠juicy 😍套餐再有2款飲品。價錢又合理😊
有飯有拉麵,款式都比較多,但見到有2人餐🤤又不錯👍🏻
店員會問每碗麵煙韌度,硬、適中同軟,要唔要加蔥。
套餐再有2款飲品。價錢又合理😊