Easy joe 係一間一直好想食既餐廳,因為佢嘅朱古力真係太多人推介過。今日終於係平日放假既時候嚟到,而且唔使排隊!環境好舒服,lunch menu 划算,可以半價追加飲品,今日食咗軟殼蟹漢堡包,軟殼蟹即叫即炸,非常可口,配上酸酸甜甜的酸瓜,避免左炸軟殼蟹嘅油膩,不過呢一款漢堡包不在午餐餐單裏面。另外叫咗一個手打牛肉漢堡包,牛肉肉質可以,但未會係一試難忘嘅感覺,但要讚賞一下包皮相當鬆脆,而且有用炭火燒烤過!薯條亦都係熱辣辣!嚟到今日嘅重點凍朱古力奶,第一啖感覺好Rich,好濃郁,係值得排隊去試嘅一個食品,另外亦都叫咗一杯Bailey chocolate ,都係真心推介好好飲!呢一餐飯係五星級嘅味覺享受

酸瓜軟殼蟹漢堡包
手打牛肉漢堡包

嚟到今日嘅重點凍朱古力奶,
二世祖特濃朱古力奶
Bailey  chocolate