好多年無食過意粉屋,今次想試下芝士火鍋,座位環境都好舒服。夜晚7點05分入座,7點20分落單,芝士火鍋7點50幾分上,可能有d餓,感覺等有d耐,哈哈。第一啖覺得好香濃芝士,覺得無乜咸蛋黃味,又試2啖,侍應黎左原來上錯左,俾左經典芝士,好好人即刻換左咸蛋黃芝士,咁就試左2種口味!見到牛肉配菜上左,仲諗緊2個人會唔會唔夠飽,因為睇落有d少,點知最後腬到想嘔,飽上心口,成餐飯我覺得好咸,火腿已好咸,咸蛋芝士又咸(有d後悔換走經典芝士,哈哈),如果平時食得清淡既人,應該會唔太鐘意,但經典芝士我覺得係正既!係等餐個陣,見到隔離枱叫既肉醬意粉,燒雞全部睇落好吸引,下次都會想試下。。飲品叫左熱Oreo朱古力,但飲落一d都唔熱,暖都無,常溫咁,但個味係好飲。。牛油果青瓜冰沙好正,唔甜好清新口感!覺得可以再光襯,試其他野,自己平時食得淡,所以叫錯食物應該。哈哈!另外,侍應服務態度都好好