一諗起今日天氣咁熱🔥,我就即刻著鞋,行去呢間嘅餐廳。距離旺角地鐵站只需轉個彎,泰,呢間泰國菜餐廳,裝修、擺設及餐具都可以見到佢地嘅心思,行進去之後真係覺得鬼嬌👍🏻 😝.👁‍🗨 前菜 鮮蝦柚子沙律.➰ 柚子爽口,多汁,配埋新鮮嘅蝦,兩者美味交融,一試愛上。.👁‍🗨 精選菜式 泰式生蝦刺身.➰ 新鮮嘅蝦肉,外脆內軟,喺口裏溶化,添上特色醬汁,入口即化,完美程度令人嘆為觀止。.👁‍🗨 招牌菜 脆炸蝦餅.➰ 蝦餅好鬼香,酥皮口感完美,每一啖都有蝦滿滿嘅真材實料。.👁‍🗨 主菜 泰式香茅金沙骨+香葉肉碎炒飯.➰ 香茅金沙骨香到心頭,肉質鮮美,口感豐富,配埋香葉肉碎炒飯,讓你更能感受到泰式風情,誠意推介.最後,舒適潔淨嘅環境,適合大伙兒一同體驗,影相打卡一流🥳.🔛 整體評分(7/10)
👁‍🗨 前菜 鮮蝦柚子沙律

➰ 柚子爽口,多汁,配埋新鮮嘅蝦,兩者美味交融,一試愛上。
👁‍🗨 精選菜式 泰式生蝦刺身

👁‍🗨 招牌菜 脆炸蝦餅

➰ 蝦餅好鬼香,酥皮口感完美,每一啖都有蝦滿滿嘅真材實料。
👁‍🗨 主菜 泰式香茅金沙骨+香葉肉碎炒飯

最後,舒適潔淨嘅環境,適合大伙兒一同體驗,影相打卡一流🥳
🔛 整體評分(7/10)