2022-04-11 902 views
今日同朋友食lunch,太耐冇食燒肉,所以揀咗本陣嘅lunch過吓口癮🤤呢度有啲位係窗邊,需要除鞋,我哋廢事麻煩,都係坐普通單邊卡位算喇!佢嘅lunch set有6款,主要都係牛或者豬~本身lunch set已經會包湯,白飯,前菜,飲品同埋雪糕,真係好豐富😆我哋都係叫咗日本產黑毛和牛上燒肉御膳 ($149)🥩佢有上級牛肋肉同埋上級牛脊肉各三塊,見到佢嘅油脂已經知道一定好好味😋呢度嘅爐火好猛,加上和牛滴哂油,每一塊都可以燒得好香🤤我個人覺得兩隻肉都非常高質,不過牛肋肉係油脂再豐富啲,差唔多做到入口即溶嘅境界~而朋友就覺得牛脊肉冇咁油反而食到更濃肉味👍🏻雖然肉量唔算好多,但係食完都已經覺得好滿足~仲要有埋飲品同haggen dazs雪糕,成餐lunch真係好飽😆食物好味,環境都好舒適,店員嘅服務態度好好,好有禮貌,而且會解釋個menu同啲牛肉比我哋聽,所以成個用餐體驗都好好,一定會再嚟🤗

2022-04-04
$164 (Lunch)