尖沙咀都開咗馬場洞啦😍就喺K11一樓 對於熱愛食韓燒嘅我 絕對係天大嘅喜訊K11新店環境乾淨舒適 除咗單點烤肉 仲有套餐或者拼盤🥩今次我哋牛同豬都有食 仲叫咗一款冷麵同甜品 勁飽😆ꕥ 特級霜降牛肉 靚靚雪花❄️油脂分佈比例均勻 肉質細緻鮮嫩 食落去唔會有成口油嘅感覺 本身牛味都好突出 唔需要再其他調味已經好正😋ꕥ 薄切特級牛舌雖然叫做薄切 但我覺得佢一啲都唔薄呀😆牛舌口感軟滑有彈性 有一種獨特嘅牛油香味 而且好有肉汁 我鐘意再點少少鹽 已經好perfect🐮ꕥ 韓國豬肩肉燒緊嘅時候已經好香好香🤤起初擔心咁厚 會唔會好靭 原來我哋諗多咗😆個軟嫩程度絕對有驚喜 配埋韓式麵豉醬超惹味ꕥ 水冷麵平時食韓燒鐘意送碗飯🍚最近卻愛上咗水冷麵 涼浸浸又帶少少酸味 開胃得嚟又可以解下燒肉嘅油膩感 呢度好細心 調味會另外上俾你 咁就可以跟返個人喜好去調較個酸味✨ꕥ 鯛魚燒沙冰係餐廳新推出嘅甜品🍧佢叫自己做沙冰實在太謙虛了 根本就係超綿密雪花冰 仲係煉奶味🫶🏻配料有紅豆/麻糬同少少雜果 我最鐘意紅豆 夠晒甜🫘而鯛魚燒中間係雪糕嚟嘅 成個超滿足 而飲品都好有心思 Setoka係將鮮橙汁同梳打加埋一齊飲 賣相超美

ꕥ 特級霜降牛肉
ꕥ 薄切特級牛舌
ꕥ 韓國豬肩肉
ꕥ 水冷麵
ꕥ 鯛魚燒沙冰

而飲品都好有心思 Setoka係將鮮橙汁同梳打加埋一齊飲 賣相超美 橙汁樽賣相好可愛💕而另外仲叫咗杯芒果乳酪沙冰 口味清新 啱晒熱辣辣嘅夏天🥭