2021-11-08 81 views
我今次嚟呢度唔係食糖水,食糖水就要3點後先有。聽朋友講過呢度嘅午餐唔錯,今日就嚟試下。▪️賞糖自選扒餐 $50 選擇咗雞扒餐肉蛋飯配香濃白汁,呢度嘅雞扒真係好嫩滑,加上午餐肉,太陽蛋嘅蛋汁,再配埋特製嘅超濃白汁,好想好似食神咁大叫 — 好好味啊😋▪️全日早餐 $50 香煎豬扒 - 豬扒又係好好食,勁鬆軟嫩滑,份量都幾多。鮮油菠蘿包 - 菠蘿包就一般啦,但配埋塊厚切牛油,就乜都加晒分。其他太陽蛋丶辣薯格丶煎腸仔丶茄汁豆丶胡麻沙律全部正正常常。▪️炭烤奶茶 (跟餐凍飲加$3) 第一次飲炭烤奶茶,茶味都幾香,味道有啲似台灣嘅珍珠奶茶味,我覺得好好飲呀。▪️無糖桂花烏龍 (跟餐凍飲加$3) 我平時好鐘意飲無糖茶,帶有回甘味嘅烏龍茶我更鍾意,呢杯又係好好飲。總結:餐廳仔難免坐得比較逼夾,但食物質素唔錯,我又多咗一個食飯嘅地方💛

▪️賞糖自選扒餐 $50

▪️全日早餐 $50
香煎豬扒 - 豬扒又係好好食,勁鬆軟嫩滑,份量都幾多。
其他太陽蛋丶辣薯格丶煎腸仔丶茄汁豆丶胡麻沙律全部正正常常。
全日早餐

▪️炭烤奶茶 (跟餐凍飲加$3)

▪️無糖桂花烏龍 (跟餐凍飲加$3)

2021-11-07
$50 (Lunch)