2023-06-12 64 views
食過好幾次銅鑼灣嘅Bingo & Cook, 都覺得質素唔錯,近日上網見到尖沙咀都開左新分店,就同朋友去幫襯下~✨50cm韓式海鮮鍋 - 見到好多人都叫呢款,又真係幾吸睛,個鍋長方形咁霸晒一邊枱😂裡面好足料,有大大隻蟹🦀、3隻爽口大蝦🦐、兩隻彈牙鮑魚、一大隻魷魚🦑、仲有頗多隻蜆同青口,食到咁上下再落埋個韓式烏冬,吸收湯嘅精華,認真鮮味十足😋✨冷麵 - 好耐冇食過韓國嘅冷麵lu, 好啱呢排咁熱嘅天氣食,麵質好煙韌,份量都幾足!✨蒜香醬油炸雞 - 我地叫左半份,兩人share唔錯,仲配左3條炸芝士條, 好芝味🤩✨米酒 - 叫左樽原味米酒,兩個酒碗仔好別緻,好有韓國居酒屋嘅感覺😆

米酒

米酒