2021-03-09 37 views
餐廳: On time Coffee & Kitchen (上環)地址: 上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖今日專登去上環,目的就係為咗去On time Coffee & Kitchen!就係要去試吓佢哋嘅下午茶同埋睇吓呢度嘅咖啡拉花👍🏻事關其實之前已經book mark咗佢好耐,但係一直都未有機會食到,於是就趁住今日放假一定要去試吓!餐廳地點方便快捷,出地鐵站行幾分鐘就到👍🏻服務好好嘅店員就請我哋先量體溫後搓手先可以進入餐廳我哋嗰日雖然係星期日嚟,但係下晝三點幾到好多人餐牌上面有好多選擇,下午茶有好多款式最後我叫咗芝士炸魚配沙律,佢另外有得配薯條,但係諗住唔好咁熱氣🤣炸魚大大塊,呢個價錢來講性價比好高炸完之後入面仲係好Juice,好多魚汁好好味,睇得出唔係平價嘅魚柳之後就輪到我杯咖啡我點左個Latte店員問我鍾意乜嘢圖案,我話冇乜所謂然後佢就幫我拉咗一隻栩栩如生嘅兔仔本來我仲以為兔仔係Q版點知佢真係拉咗一隻咁有心思嘅兔仔真係完全唔捨得飲味道係比較香嘅奶味,唔會係好濃嘅咖啡味啱晒我呢啲好鍾意聞到咖啡香味嘅人✌🏻✌🏻
地址: 上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖

就係要去試吓佢哋嘅下午茶同埋睇吓呢度嘅咖啡拉花👍🏻
餐廳地點方便快捷,出地鐵站行幾分鐘就到👍🏻

服務好好嘅店員就請我哋先量體溫後搓手先可以進入餐廳
我哋嗰日雖然係星期日嚟,但係下晝三點幾到好多人

餐牌上面有好多選擇,下午茶有好多款式

炸魚大大塊,呢個價錢來講性價比好高

之後就輪到我杯咖啡
我點左個Latte
店員問我鍾意乜嘢圖案,我話冇乜所謂
然後佢就幫我拉咗一隻栩栩如生嘅兔仔
本來我仲以為兔仔係Q版
點知佢真係拉咗一隻咁有心思嘅兔仔
真係完全唔捨得飲
味道係比較香嘅奶味,唔會係好濃嘅咖啡味
啱晒我呢啲好鍾意聞到咖啡香味嘅人✌🏻✌🏻