2023-10-19 73 views
超級新淨同埋乾淨貓貓Cafe! 每個客人入到門口就要著鞋套,而且Cafe有兩道門,好重同埋鎖得好實,所以貓貓唔會走出去。入Cafe之前,客人要消毒雙手先可以同貓貓接觸。貓貓喺度真係超級可愛同埋友善!佢地嘅樣子好萌好討人喜歡!佢地好中意同客人玩,完全唔怕人!我哋叫左兩個套餐!一個係大蝦南瓜長通粉,另一個係班尼迪克蛋。套餐附送一碗忌廉粟米湯同埋脆條餅乾!可以同湯一齊食,唔係畀貓貓食㗎🤫。套餐仲可以自選飲品,我地叫左芒果紫米酸奶同蜂蜜柚子茶。我地同朋友一齊嚟食,叫夠4個套餐,就會即刻送一個酥炸鹽酥雞軟骨俾你哋!真係超級好味!超香脆!
超級新淨同埋乾淨貓貓Cafe!