2022-11-05
上網睇到好多好評就想試下,食完之後真係好失望。12點去到一坐低即刻剔左紙落order,首先好快嚟嘅係兩杯飲品:白桃&巨峰乳酸梳打,望落ok,但味道十分淡,出面好多餐廳都好過佢。主食我地叫左豚肉稻庭烏冬同埋牛肉野菜鍋。豚肉烏冬個湯底係無味,啲豚肉仲要好un,真係好難食!之後嚟嘅牛肉鍋,正正常常,但係好普通無乜特別,同出面日式放題可以任食嗰啲係一樣!主食食左一半,大概隔左二十分鐘,刺身先嚟🙄明明就咁切出嚟就得,真係唔明點解要等咁耐!刺身會每人送一隻鮑魚,唔細隻唔算韌,其他刺身亦唔係特別新鮮,八爪魚同赤蝦就好乾身,有雪味,叫左一次就唔想再叫,而且每次落單都要等好耐。其他炸物及串燒等得更耐,等成差不多四十分鐘先到😒!日式蒸蛋無乜味,明太子玉子甜甜地,都係試左就算。吉列紫薯餅同吉列蠔算炸得香脆,同出面個啲差唔多,雞軟骨就唔惹味好食。另外燒雞翼味道一般,燒牛舌好硬,根本咬唔到,免治雞肉棒就係普通一舊肉,無味!最後試左個牛肉烏冬,我覺得係好過主食個烏冬小小,起碼個湯底係有味!其實間店唔算大,食客亦無出面放題咁多,點解上菜速度會咁慢?食係得90分鐘,根本就唔想比我地食好多野,order紙又要每次問侍應
其實間店唔算大,食客亦無出面放題咁多,點解上菜速度會咁慢?食係得90分鐘,根本就唔想比我地食好多野,order紙又要每次問侍應拎,真係覺得好煩。半自助餐真係無乜咁特別,刺身、串燒、炸物、飲品嘅選擇都好少,得個幾款,而呢度個幾款主食根本出面放題係可以任食,以中午嘅價錢嚟講,亦比出面好多日式放題嘅價錢貴,係個環境算ok嘅,樓底高,落地玻璃,好有日式風格,但其他野真係唔掂,性價比十分之低,真心無下次!