2024-08-08 1187 views
今日食咗間好正嘅燒肉店,有時食燒肉最怕成身味,但呢間食完真係冇,抽油煙系統相當一流!同朋友揀咗LV3澳洲和牛海鮮放題,種類超多,包括牛肉、雞肉、羊肉、各類海鮮以及小吃等,選擇非常豐富。層架上放有各款精選牛肉,各有特色。我最鍾意係牛肩里肌肉,夠薄身,又帶有濃郁的牛肉香氣。海鮮方面,有原隻鮑魚燒、大海老、青口、元貝等,款款鮮甜。另外餐廳最近推出咗水果夏祭,點了一個日本和牛炒麵,可以自己動手烹飪,把和牛、牛油和洋蔥一起炒,又香又美味。呢個A4日本和牛嫩肌壽喜燒,同樣都可以自己動手做!肉類方面較有特色可以試下雜果醬封門柳壺漬。椰青糯米糍超級香甜。榴槤刈包和呂宋芒雜果沙律,兩款時令生果特別好吃。甜品都好有驚喜,估唔到會有銅鑼燒,仲有燒棉花糖,同埋可以自己整完雪糕!

海鮮方面,有原隻鮑魚燒、大海老、青口、元貝等,款款鮮甜。

呢個A4日本和牛嫩肌壽喜燒,同樣都可以自己動手做!

肉類方面較有特色可以試下雜果醬封門柳壺漬。

椰青糯米糍超級香甜。

榴槤刈包和呂宋芒雜果沙律,兩款時令生果特別好吃。