2024-07-26
佢嘅lunch set真係好抵食,今日同朋友試一下招牌粟米濃湯,食得出係用新鮮嘅粟米打爛,然後煮出嚟,味道好清甜,粟米味都好濃🥰🥰🥰泰式肉碎煎蛋飯,佢嘅肉碎同普通食嘅唔同,多咗一種味道,好香,配埋白飯啱啱好😍哭泣老虎燒安格斯牛肉,呢個要大讚,牛肉燒到五成熟,超級嫩口,再配埋佢嘅酸辣汁,好開胃,鍾意食牛肉嘅朋友一定要試😝😝另外,一定要大推嘅係,佢嘅甜品,雙重芒果❤️❤️呢個絕對值回票價,超級多芒果西米係側邊,中間有一個醬汁同一球雪糕,仲有焦糖脆脆,最下面係刨冰,另外仲有花奶同埋芒果汁,一定要試,超級超級好食,芒果一啲都唔酸,超甜,食飽飯之後,仲可以食晒成個😍😍😍😍超級出色,下次要試埋其他味道,份量都超大,但係我都食得晒😆😆😆