2018-10-05 970 views
午市烏冬套餐 垃圾食物質素 垃圾服務態度 金玉其外 敗絮其中居酒屋個樣望落幾好,食物款式又多, 所以諗住試吓。入到去都興致勃勃。坐卡位,,已經坐到好入,唔知店員定點相仲要叫我入d, 話冇位行,咁係你行路太呀咋, 係你間鋪頭設計得差, 可能係我30多腰64 kg都太肥。野食未黎之前已經要比錢, 已經覺得有古怪。叫咗兩個午市套餐,一個腐皮烏冬配三文魚刺身(80hkd) ,一個牛肉烏冬配鰻魚飯 (80hkd) ,烏冬冇調味茶記水平 ,三文魚刺身得三塊 ,薄切到一個點 ,鰻魚飯啲飯又凍又乾,得3×3 cm 。同個店長定唔知店員講話啲飯凍嘅,佢即刻攞咗去叮,拎完啲飯仲乾。個唔知店員定店長仲要將個叮左嘅飯拍落枱面,真係唔知係佢錯定我錯。我覺得係我錯,因為入咗間black店🤡·。 一順返條氣我哋去咗食M記新地 好食10倍, 完。

野食未黎之前已經要比錢, 已經覺得有古怪。

一順返條氣我哋去咗食M記新地 好食10倍, 完。