2020-06-16 1662 views
MOMO超級好味,我唔係住天水圍,但係一有機會嚟我就會買嚟食!皮薄多汁嘅尼泊爾餃子值得大家一試再試,我一般都係叫雞肉餡,因為自己好怕豬肉味,都係個人喜好,同行嘅男朋友食咗豬肉餡佢話好好味,一d都無我驚嘅豬腥味,大家都可以試下。另外,佢地點餃子個降汁簡直係成餐飯嘅靈魂。個醬汁自己真係整唔到,食唔太出係咩,我食得出有薑、蒜、芫荽同辣椒嘅味,好有層次感,應掛仲有好多尼泊爾獨有嘅特色調味係入面,真係好好味。$50個Set B套餐仲有個炆薯仔,好似係用點餃子個汁炆出嚟,辣辣地幾惹味,炆得好軟好入味。點解我唔係住天水圍

點解我唔係住天水圍
雞肉MOMO套餐連可樂炆薯仔
2020-06-14
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$50 (Dinner)
雞肉MOMO套餐連可樂炆薯仔