2018-09-09 2246 views
最近迷上左食煎釀三寶,覺得又唔會太飽,又可以填肚,所以好正!雖然就熱氣左少少,但係如果遇到一間好嘅煎釀三寶,真係興奮爆~大角咀大全街街尾呢間東興小吃,我由佢上一手就已經開始幫襯,好食到不得了!雖然佢轉左手,但係質素冇下降~ 仲要好抵食!前排同屋企人去附近食飯,食飯之前早到咗,等爸爸媽媽之際,就過咗黎食個煎釀三寶先~ 我叫咗炸雲吞皮,呢個係必點,因為佢即叫即整,拎上手熱辣辣,超級好味!佢食落脆卜卜,好好味~ 仲有最好味嘅就有魚蛋同豆腐~ 佢係大大粒魚蛋同豆腐~ 要兩啖先食得晒~ 呢度唔會翻熱,但係佢一整起,就會有人買咗,所以擺喺度嘅 “現貨” 並唔多,我覺得好好,因為每次幫襯都係熱嘅,唔會擺咗喺度凍左唔好食👍🏻👏🏻整體來講,超級推介必定要去試吓👏🏻👏🏻 支持下小本經營小店🤣🙈

TakeAway
  • 炸雲吞皮