2023-04-18
📍 鳴門割烹料理 (九龍灣)九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖 早幾日襯消費券第一日,咁啱又放假🏖即刻食返個豐富早午餐🤤帶埋朋友一齊食飽血拼😋😋🤣🤣呢間位於九龍灣mega box附近…環境唔算好大,但係空間感十足☺️所以坐得幾舒服👍佢哋假期午市會有任飲任食90分鐘,首先每人揀一款主食,然後就會有小食、前菜、刺身、壽司、炸物、燒烤、熟食及飲品可以任點任食🤩岩曬我呢個咩都想食嘅人🤤🤤我同朋友一人點左一款唔同嘅野食,大家可以share😋網燒安格斯牛扒(五成熟)平時都一定會點七成熟,今次突然之間又想試下五成熟🤭估唔到原來唔會太生,肉質比較鮮嫩,又夠牛味,加埋少少嘅醬汁,幾吸引👍滑蛋吉列豚肉份量都算多,滑蛋真係夠滑,吉列豚肉皮薄又唔厚粉醬,肉唔會柴,容易咬👍本身以為會配埋飯,原來係無跟飯,因為有醬汁,感覺有少少咸,但係飲啖飲品都係可以嘅😋我地基本上大部份食物都點曬,食到肚滿腸肥離開🤣咁就hea左半日,去Megabox血拼嚕⛹🏻♀️好彩我哋行得快,遲少少都要等位
九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖
早幾日襯消費券第一日,咁啱又放假🏖即刻食返個豐富早午餐🤤
帶埋朋友一齊食飽血拼😋😋🤣🤣
我同朋友一人點左一款唔同嘅野食,大家可以share😋
網燒安格斯牛扒(五成熟)
滑蛋吉列豚肉
好彩我哋行得快,遲少少都要等位