2022-06-10
二人分享 ($328)*openrice 訂座$263二人餐前菜包咗餐湯同凱撒雞肉沙律🥗餐湯係牛肉蕃茄雜菜湯🥫,非常之真材實料,飲到好多雜菜粒外,亦都有牛肉粒,酸酸甜甜非常開胃🤰🏻而凱撒雞肉沙律更加係臥虎藏龍🐉,就咁睇就feel到佢好大盤,但原來底下面全部都係雞肉,而且煮得好滑嫩,配埋小蕃茄、沙律菜同芝士🧀真係100分💯主食方面就係三選一,有澳洲牛肉眼扒、蘋果醬厚豬扒🍎同香煎𩶘魚柳🐟我哋就揀咗肉眼扒加5成熟🥩,不得了肉眼油脂感好重,juicy得黎夠軟腍,而且好重牛味,真係會食唔停口,完全唔覺得heavy🤤💕 另外仲有三選一嘅意大利粉/飯🍝,包括辣雞意大利粉、鹹蛋黃卡邦尼煙肉意大利粉、同埋肉丸闊麵,我哋就揀咗鹹蛋煙肉意大利粉,煙肉份量幾多🥓,而意大利份同鹹蛋醬出奇地夾,整體幾特別亦都易入口✅而是日甜品就係芝士蛋糕同咖啡蛋糕☕️,芝士蛋糕偏實身,都好重芝士同忌廉味🍰而咖啡蛋糕本身唔算好濕潤,配埋cream同朱古力醬食,味道就更加豐富🍫飲品本身包茶/咖啡,而叫無酒精飲品有半價,所以我哋叫咗朱古力Oreo沙冰同雜莓乳酪沙冰 (各+$17) 🍧兩杯都份量好足,Oreo沙冰真係冇得輸,仲有兩枝朱古力
*openrice 訂座$263
二人餐前菜包咗餐湯同凱撒雞肉沙律🥗
飲品本身包茶/咖啡,而叫無酒精飲品有半價,所以我哋叫咗朱古力Oreo沙冰同雜莓乳酪沙冰 (各+$17) 🍧兩杯都份量好足,Oreo沙冰真係冇得輸,仲有兩枝朱古力捲同Oreo餅,味道幾濃又唔會太甜✨雜莓酸酸甜甜,配埋乳酪香甜得黎又好易入口😋
Extra comment🖍
•除咗二人套餐,亦都有一人套餐可以叫,價格都係120左右,好抵食🤤🤤另外仲有happy hour時段 ,可以叫酒加小食🍷