之前試過一次皇后pizza好好食,又見openrice有 pizza2⃣️人餐優惠卷只係108😍於是今日同老公帶爸媽4⃣️人去皇后聚餐,上次試過薄批好脆好好食,呢次聽侍應講話🈶️厚批🉑️以試下,我們就選了千島海鲜pizza,芝士超多,好香,海鮮又多,但又唔會令個pizza濕晒,千島醬配海鮮勁正,厚批外脆內軟,佢哋既pizza係即叫即整,都唔使20分鐘👍🏻👍🏻仲有🦪買5⃣️送1⃣️……好新鲜肥美,海水味十足,汁都唔洗放,入口好似飲左啖海水落口咁,勁正👍👍還🈶️3⃣️色焗法国🇫🇷生🦪,都係水準之作,照顾到唔食🉐️生野既客人,負責人既細❤️,值得一👍我哋仲叫左BBQ🐷仔骨配薯菜,好香好多肉,仲要🈶️蕃薯條😍還🈶️法国🇫🇷鹅肝配肉眼,超級大件既肉眼仲有大大隻鵝肝先賣118,真正做到抵食夾大件最後我們還叫了4⃣️個甜品,布朗尼蛋糕同❤️太軟都係各➕2⃣️8⃣️蚊就有得食,超级🈵️足既一餐,埋單用埋餐飲券唔洗7⃣️0⃣️0⃣️蚊抵到🈚️人🈶️最後要讚一下服務員很專業,服務態度非常好👍🈶️時間一定會再去,下次試吓漢堡飽先,我見今日幾枱客人都食,相信應該好好味😋
我哋仲叫左BBQ🐷仔骨配薯菜,好香好多肉,仲要🈶️蕃薯條😍
千島海鮮批
愛爾蘭N2⃣️生蠔🦪
BBQ🐷仔骨
法國鵝肝肉眼扒
布朗尼蛋糕
朱古力❤️太軟
奶凍
2021-07-22
$170 (Dinner)
Dining Offer
Coupon