2019-05-21 840 views
今日去左呢間最近好高人氣既熱石牛極据扒😻有兩間分店,我地去左長沙灣個間。都好易搵到,地鐵站一出行2mins就到👍餐廳都算大間。我地6點幾去食已經開始好多人黎食,要開始排隊。點餐就用左日本好常見到既自助販賣機點牛扒。都容易操作,揀番自己想食個款牛扒同份量,入錢就得。好簡單😼牛扒有5款,牛肩肉眼,西冷,牛肋骨排,牛柳,日本和牛。價錢都算幾抵食喎!!🤝點完餐之後就可以去自助吧 到拎沙律🥗,飯,麵豉湯喇!雖然只係普通既沙律菜,但佢有埋柚子沙律汁撈埋黎食,又幾清新開胃喎!麵豉湯又幾好飲,唔會話好鹹。仲有昆布同豆腐食,幾解膩。提醒下大家,係牛扒黎之前,大家記住好著好餐廳提供既圍裙。以防俾油彈到成身都係呀!🙀我就叫左兩款牛。牛肋骨排 同牛肩肉眼🥩以超級高溫既熱石 張牛肉熱熟,以自己既個人喜好去加熱。唔洗怕會燒到好熟。牛肋骨排 🐂啲油彈得好勁,好多肉汁。味道好濃,好重既牛味。肋骨燒到好香,好惹味。而牛肩肉眼 就比較嫩肉啲好juicy既口感。舊肉好厚,食落好有口感。送飯一流呀!如果覺得唔夠味仲可以自行落調味同沾燒肉汁,令到牛肉味更突出!
今日去左呢間最近好高人氣既熱石牛極据扒😻
有兩間分店,我地去左長沙灣個間。
都好易搵到,地鐵站一出行2mins就到👍

點餐就用左日本好常見到既自助販賣機點牛扒。
都容易操作,揀番自己想食個款牛扒同份量,入錢就得。好簡單😼
牛扒有5款,牛肩肉眼,西冷,牛肋骨排,牛柳,日本和牛。
價錢都算幾抵食喎!!🤝

點完餐之後就可以去自助吧 到拎沙律🥗,飯,麵豉湯喇!

麵豉湯又幾好飲,唔會話好鹹。仲有昆布同豆腐食,幾解膩。

我就叫左兩款牛。

牛肋骨排 同牛肩肉眼🥩

牛肋骨排 🐂啲油彈得好勁,好多肉汁。
味道好濃,好重既牛味。
肋骨燒到好香,好惹味。

而牛肩肉眼 就比較嫩肉啲
好juicy既口感。

舊肉好厚,食落好有口感。送飯一流呀!