2019-08-28 220 views
Weekend同男朋友過黎呢一邊玩個local 2 nights 1 day trip,節目少不了吃吃吃。第一餐飲個靚茶先🤓我屋企樓下都有富臨,平時同family會去飲茶,質素幾好,所以係度見到有間小富臨,估計係同一間集團?所以打算試下箭豬叉燒包係我一見到menu即刻尖叫話must order item! Super cute! $38用黎影相一流♥️食落口,外面又薄又脆,入面既叉燒好香好味,大推薦雞絲粉皮$48,平時食開都係薄身,而家咁粗壯,都幾得意,口感好好牛太子腸粉就係男朋友叫既,第一次食,都幾有驚喜,最緊要係個腸粉皮好薄身,食完唔會飽飽滯滯,入面既餡料又多元化,口感豐富~

第一餐飲個靚茶先🤓