2022-10-07 69 views
呢日見天氣咁好,專程帶左偽韓仔同婆婆入去黃金海岸行下,吹吹海風😌我地lunch揀左食日本菜,呢間日本餐廳都幾有特色,成個感覺好似去左渡假咁😊好chill 好relax☺️鹽燒白鱔煲仔飯(每日限量)呢度好出名既白鱔煲仔飯,佢用既煲好精緻,有別於一般港式煲仔飯,感覺比較乾淨企理😆而白鱔係超級厚肉,夾起身已經有勁多魚油bid 出黎😍超級肥美✨壽喜燒生牛肉千葛絲我地揀左配飯,呢個壽起燒主力都係偽韓仔食,佢就話幾好食,午餐跟餐仲有飲品同食菜,前菜既沙律,仲有大大片煙三文魚,真係好有誠意❤️飲品午餐既飲品可以加$25要特飲,特地就叫左個碟豆花梳打同一個自家釀西柚檸檬蜜配話梅伯爵茶,呢個話梅味好出,喜歡食話梅既一定中意😁

鹽燒白鱔煲仔飯(每日限量)

壽喜燒生牛肉千葛絲

飲品