2020-09-14
#14062020村爺爺已經係第二次幫襯,次次都keep到水準,用料足同新鮮,絕對唔會hea比你。同埋第二次黎嗌返一樣既野食,都唔會厭,可以嗌第三次tim😂😂😂 以呢個價錢食到呢個質素,我搵唔到第二間。有既話可唔可以介紹我?!雞煲翅]呢個可以加$10變套餐,就會跟飯同菜同飲品。但我食呢煲野都好飽啦,因為佢真係足半隻雞。唔會好似其他舖頭斬曬件,然後唔知有無半隻。反而完裝連煲上菜,熱辣辣原汁原味😋另外會提供刀叉同膠手套比你,隨你鍾意點處理隻雞。雖然佢有比埋豉油,但唔需要用都夠曬味。花膠螺片好軟好Q彈,湯又濃郁可以飲曬。$68真係好抵本身個餐會配白飯,而個湯底係非常鮮甜既龍蝦味。不過呢個唔係連煲上,所以放耐咗會凍(但都無腥味既)。海鮮既配料充足,有青口帶子蜆魷魚......同埋半隻龍蝦,全部都食到個原味唔會有雪藏味。但個人覺得隻龍蝦肉偏細咗啲,好似嗌佢另一個極上海鮮龍蝦湯泡飯抵食啲。因為相差$30而個分別就係呢半隻龍蝦。睇下你想唔想要食龍蝦肉啦😉炸雞翼]香口小食一碟,因為我鍾意食雞翼,而佢既味道口感都好正,所以第二次都繼續嗌咗😋
[花膠螺片雞煲翅]
[殿·海鮮龍蝦湯泡飯]