2020-06-16 301 views
同朋友兩個人去食晚飯, 見到寫住$58咁平諗住試吓。點知係一個nightmare我哋一共叫咗兩個$58 set dinner。一個卡邦尼意粉, 另一個千層麵。點知上菜速度超慢。等咗半個鐘先嚟千層意粉, 點知非常細碟五六啖食完, 好彩味道好正常, 唔對路之下追加左個$58卡邦尼set再等多15分鐘啲小食先嚟, 叫咗炒蘑菇同埋焗薯粒, 小食味道中上, 仲有個薯條但唔好食。最後前後一共等咗成個鐘先來2碟卡邦尼意粉, 點知超級難食, 完全冇味道, 我成世人都冇食過咁難食嘅卡邦尼意粉, 我諗用罐頭湯整意粉都冇咁差。總結來講價錢係好平, $58有齊罐裝小食, 但問題係個卡邦尼意粉太過難食嚇到唔敢再嚟P.S.其他方面例如餐廳環境同埋侍應服務都係好正常.
同朋友兩個人去食晚飯, 見到寫住$58咁平諗住試吓。
點知係一個nightmare

我哋一共叫咗兩個$58 set dinner。
一個卡邦尼意粉, 另一個千層麵。
點知上菜速度超慢。

P.S.其他方面例如餐廳環境同埋侍應服務都係好正常.
2020-06-16
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)