2020-09-18 960 views
諗到價錢唔係超貴,而且有超級靚景睇。仲要有兩人獨立海景房間❤️非火間土莫屬😉呢間餐廳係同事介紹嘅。疫情嚴峻嘅時候,我覺得有獨立房間真係好需要。今日朋友生日帶佢嚟呢間食lunch,我帶咗蛋糕呢度同朋友慶祝。帶蛋糕嚟嘅話就要加$50呢度嘅套餐有麵豉湯,有飲品,有主食,價錢有幾十蚊至到百幾蚊就有交易!非常適合女,亦都係談心嘅好地方。獨立房間,私隱度非常高。 我叫咗個天婦羅定食,當中有刺身亦都有個豚肉飯,啱晒我呢啲多心嘅女人。朋友就食咗個鰻魚飯,我覺得鰻魚飯幾好食😋好味過我嗰個天婦羅定食,總括嚟講味道就中規中矩。但係環境就真係一流👍🏼話說我係帶咗個奶蓋蛋糕去,可惜侍應交俾我嗰陣時,奶蓋已經溶咗喺蛋糕度,我唔肯定幾時出意外。亦都唔肯定係咪侍應拎得唔好。😣呢件事有少少遺憾! 😫