2023-08-11 103 views
呢間餐廳真係超正!!!無論食物定環境都好高分!!呢間餐廳好受歡迎,最好早啲去同book定枱影咗幾張相已經坐滿晒人了我地叫咗個2人DINNER SET$698🟡餐包🟡沙律或餐湯兩碗煙肉薯仔西蘭花忌廉湯法式龍蝦濃湯(+$38)🟡 頭盤:芒果蟹肉牛油果塔(+$18)🟡 鮮藍蟹肉及露筍燴意大利飯配鮮蝦頭膏🟡 炭燒美國極黑豬鞍扒拼香草牛油焗波士頓龍蝦尾🟡 冰磚鴛鴦(玫瑰)(+$38)🟡 偽鴛鴦(Tiramisu味)(+$38)呢個2人DINNER SET真心正先嚟個餐包配松露醬,餐包有3款,3款口感都唔同,各有特色。餐前沙律或餐湯,我哋揀咗煙肉薯仔西蘭花忌廉湯同法式龍蝦濃湯(+$38)。煙肉薯仔西蘭花忌廉湯好香濃,食到粒粒薯仔同西蘭花,好溫暖。而法式龍蝦濃湯更加豪華,加咗龍蝦肉,味道更加濃郁鮮甜。然後嚟到頭盤,我地揀咗芒果蟹肉牛油果塔(+$18)。上面有牛油果🥑中間係蟹肉,最下面係芒果。三樣我好鍾意食嘅野加埋一齊真係好正,好夾。主菜方面,有鮮藍蟹肉同露筍燴意大利飯配鮮蝦頭膏同炭燒美國極黑豬鞍扒拼香草牛油焗波士頓龍蝦尾。意大利飯入面有鮮藍蟹肉同露筍,食到好多蟹肉,每一啖都好豐富。而炭燒美國極黑豬鞍
呢間餐廳真係超正!!!
無論食物定環境都好高分!!

呢間餐廳好受歡迎,
最好早啲去同book定枱
影咗幾張相已經坐滿晒人了

我地叫咗個2人DINNER SET$698
🟡餐包
🟡沙律或餐湯兩碗
煙肉薯仔西蘭花忌廉湯
法式龍蝦濃湯(+$38)
🟡 頭盤:芒果蟹肉牛油果塔(+$18)
🟡 鮮藍蟹肉及露筍燴意大利飯配鮮蝦頭膏
🟡 炭燒美國極黑豬鞍扒拼香草牛油焗波士頓龍蝦尾
🟡 冰磚鴛鴦(玫瑰)(+$38)
🟡 偽鴛鴦(Tiramisu味)(+$38)

呢個2人DINNER SET真心正

先嚟個餐包配松露醬,餐包有3款,3款口感都唔同,各有特色。

而炭燒美國極黑豬鞍扒我叫咗5成熟,5成熟係最正😋豬鞍扒好厚身,好大塊😋燒得恰到好處,肉質嫩滑多汁,再加埋香草牛油焗波士頓龍蝦尾,真係享受到極點🤤🤤🤤
餐飲我哋叫咗冰磚鴛鴦(玫瑰)同偽鴛鴦(Tiramisu味)。冰磚鴛鴦加入咗新味道,玫瑰味,唔會太甜,有淡淡嘅玫瑰清香味,我真係好鍾意。最下面一層係凍奶茶,中間係綿密奶蓋,上面有幾粒特濃咖啡冰磚,愈飲愈濃味😋

而偽鴛鴦就係扮鴛鴦嘅做法,一樣越飲越濃味。佢個底係特濃朱古力,加入咖啡冰磚,tiramisu味都好正,幾特別,比冰磚鴛鴦(玫瑰)會甜少少,好香濃嘅tiramisu味

呢一餐加一後埋單$913,真係食得好享受😎👍🏽💯
一定有下次✅✅✅