2020-11-07 351 views
📍山下見日式料理💛🍱 ,聽到個名突然諗起首歌添🇭🇰,呢間絕對係隱細小店一定要介紹俾大家 😎 勁高質,價錢好抵食之餘啲嘢仲超級好食😋,有各款唔同嘅選擇,一定會返轉頭嘅餐廳 😝 期待下次食第二樣嘢🍱,想知我食咗啲咩就睇下面啦👇———————————————————火焰三文魚丼🔥🍣 $68餐牌咁多選擇揀咩好呢 🤔,之前見到有人post過呢個一於試吓啦,一嚟到 😳😍 嘩 好正呀,賣相一流好豐富,火焰三文魚🍣分量都幾多,每條都燒🔥得好有油香又肥美,好juice 正❗️佢哋再加咗少少芝麻醬丶芝麻 同 鹽🧂去燒,佢哋係用新鮮Wasabi🟩 好用心👏 值得一讚👍👍,記住要加埋壽司豉油去食呀 😜😝———————————————————日式吉列豬扒便當🍱 $58吉列豬扒🐷 炸得幾好👍👍 唔會炸得好乾身,吉列粉漿上得薄薄哋幾鬆脆,會配上沙律醬係個飯度,😉但因為始終係冇汁所以整體上會乾少少🤏,呢個餐仲會跟 ( 麵豉湯🥣丶螺肉丶海草🌱,呢啲味道就不過不失啦 😜 ) 整體嚟講合格以上嘅🧐🧐😋———————————————————三文魚手卷🍣丶炸蝦手卷 $10你冇聽錯真係$10我都懷疑 🤨,去爭先買舊垃圾手卷都唔止啦
火焰三文魚丼🔥🍣 $68
日式吉列豬扒便當🍱 $58
三文魚手卷🍣丶炸蝦手卷 $10
你冇聽錯真係$10我都懷疑 🤨,去爭先買舊垃圾手卷都唔止啦❗️仲係好好食質素好高喎呢個手卷,首先紫菜係脆嘅,三文魚手卷舊三文魚勁大嚿由頭食到手卷尾都係😉,可能咁樣講你會唔信但不過係真,炸蝦都好好食,必食😋😋
———————————————————
環境 - 小店一間唔好預佢係坐得好舒服😌,大約 20個位左右,不過外賣就完全冇問題🤔

📍地址
山下見日式料理 (葵涌)
葵涌仁芳街2-14號美豐大廈地下9號舖