2024-11-29 349 views
我同朋友都好鍾意食火鍋,因為食火鍋可以邊食邊吹水。然後我哋發現咗呢間台式嘅火鍋餐廳,放題120分鐘,所有嘢食都係任食,無限任食美國頂級牛肉,西班牙豬肉,仲有其他台式美食,真係物超所值。湯底我哋首選牛品麻辣鍋,我哋都好鍾意食辣,所以呢個麻辣鍋令我哋食得好滿意。【肉類】-美國頂級肩胛肉-西班牙栗飼豬五花-美國牛胸腹-新西蘭羊卷肉-西班牙栗飼豬梅肉佢哋嘅肉類色澤都好靚,充滿大理石紋嘅油花而且分佈均勻。特別鍾意美國牛胸腹,脂肪較多令到佢口感較為Q彈,肉汁味道相當突出。仲有新西蘭羊卷肉,肉味清香帶甜,羊羶味唔太重,正!【花雕酒雞件】- 酒味甘甜醇厚,雞肉鮮嫩無比。【麻辣鴨血】- Q彈滑嫩好口感,麻辣嘅味道十分入味。【椒鹽蝦】- 口感非常酥脆,香味十足。【炸午餐肉】- 午餐肉鮮美多汁,口咬落去外面嘅皮酥脆香軟,越嚼越香。
【肉類】
-美國頂級肩胛肉
-西班牙栗飼豬五花
-美國牛胸腹
-新西蘭羊卷肉
-西班牙栗飼豬梅肉
【花雕酒雞件】- 酒味甘甜醇厚,雞肉鮮嫩無比。
【麻辣鴨血】- Q彈滑嫩好口感,麻辣嘅味道十分入味。
【椒鹽蝦】- 口感非常酥脆,香味十足。