2024-06-09 49 views
平日午市套餐肉脞麵(少辣)聽個名唔知係啲咩嚟到嘅時候感覺有啲似港式撈粗麵😂😂裏面嘅配料非常之豐富,包括有炸雲吞,肉碎,豬肉肉片,醬油冬菇,成件事一齊食味道好豐富囉喏係一個非常開胃嘅頭盤,裏面有石榴,蘋果,菠蘿仲有油炸鬼同炸豆卜,用一個非常酸甜開胃嘅醬油伴埋一齊,最鍾意表面嘅花生碎炸黃薑雞雞中翼黃薑味道唔特別出眾,係炸得好好嘅雞中翼午市叁芭系列叁芭飯(炸魚)一個飯非常之有驚喜,選擇小辣好惹味,炸魚非常之出色,而且唔會有骨,食落啖啖肉,配埋面頭流心蛋一齊食好邪惡班蘭咖啡(燕麥奶)(凍,無糖)辣椒蟹肉醬配炸饅頭除咗飯之外,呢一個饅頭都係必食!旁邊辣椒蟹肉醬超級惹味,而且淡淡肉絲,超級有驚喜咖椰爆醬最後食完咁豐富嘅食物,一定要有個完美甜品配搭,螞蟻人必食既爆漿多士,裏面嘅餡料真係多得好瘋狂,食完真係覺得肥咗兩磅即刻😂😂
平日午市套餐
肉脞麵(少辣)

囉喏

炸黃薑雞雞中翼
黃薑味道唔特別出眾,係炸得好好嘅雞中翼

午市叁芭系列
叁芭飯(炸魚)

班蘭咖啡(燕麥奶)(凍,無糖)

辣椒蟹肉醬配炸饅頭

咖椰爆醬
2024-06-06
$200 (Lunch)