2022-02-26
終於等到食到呢個超級無敵預約困難店!好彩朋友book咗lunch, 如果唔係又食唔到😂- 蝦多士- 少爺豬扒飯- 薑蔥大蝦煎腸粉- 千層咕嚕肉- 茶芬雞- 蟹肉扒豆苗朋友一早打電話預訂左幾款招牌菜,本身係想食薑蔥蟹腸粉但係佢話冇晒蟹所以食咗蝦對我來講個主角係啲腸粉所以冇乜所謂果然名不虛傳,呢個腸粉真係好好食!蝦多士好足料,同出邊嗰啲係有啲唔同。我覺得最出色竟然係茶分雞,真係好入味,雞肉亦都好嫩滑,好後悔冇叫一隻😆千層咕嚕肉好特別,用咗五花腩卷成一個卷再用咕嚕肉嘅方法整,好好食😋少爺焗豬扒飯一嚟到真係好令人華華聲,滿滿的芝士,好邪惡但係好正,不過我覺得啲豬扒就唔係特別好味,有少少略為失望,因為呢個豬扒飯係佢哋嘅名菜,不過都唔差嘅。Overall, 大致上都冇令我失望,確實係一間做得好好嘅小廚,員工亦都好好服務,但係我又覺得未至於咁誇張要半年成年都book唔到位,可能係因為佢哋唔係好大,無論如何都係值得一試嘅👍🏻
好彩朋友book咗lunch, 如果唔係又食唔到😂
- 蝦多士
- 少爺豬扒飯
- 薑蔥大蝦煎腸粉
- 千層咕嚕肉
- 茶芬雞
- 蟹肉扒豆苗
朋友一早打電話預訂左幾款招牌菜,本身係想食薑蔥蟹腸粉
但係佢話冇晒蟹所以食咗蝦
對我來講個主角係啲腸粉所以冇乜所謂
果然名不虛傳,呢個腸粉真係好好食!
蝦多士好足料,同出邊嗰啲係有啲唔同。