2017-03-26 108 views
Spicy girl👧🏻-以四川以及湖南菜作主打,完全係司令既至愛呀😽。而且店主應該係一個終極周杰倫迷😂,將所有菜式都改左做周杰倫既唔同歌名,又幾過癮喎!不過最重要都係食物味道好唔好,司令都食左佢幾款菜式啦!-好久不見-酸菜魚 ($158)又係每次必點既酸菜魚☺,以$158黎講份量真係十足!酸菜湯味道偏淡,司令就覺得唔係幾夠酸同辣🤔。不過加分位係每舊魚塊都好滑,夠晒肉厚,送飯一流!-千山萬水-手抓羊排 ($148)羊排較為出色,食落香料味頗重,同時羊膻味都偏重,司令就幾中意啦😽。-以父之名-乾鍋肥腸 ($112)乾鍋肥腸被配菜之一既青椒搶晒味😂,食落係肥腸既口感,但青椒既味道!
Spicy girl👧🏻
好久不見-酸菜魚 ($158)
千山萬水-手抓羊排 ($148)
以父之名-乾鍋肥腸 ($112)