2017-10-27 472 views
尋晚又可以一嚐【濱松町】既美食😍真係肥死都抵🤗尋晚朋友去食晚餐,知道我地鐘意食日本餐,打包左呢餐超豐富既外賣請我地食⋯⋯刺身類🍣一盤雜錦刺身,有龍蝦刺身,拖羅,蝦,帶子,油甘魚,三文魚,仲有不知名的魚刺身,一向我都唔鐘意食吞拿魚,知道拖羅係吞拿魚的一部分,總覺得一樣唔好食,所以一直都無食過,但⋯⋯尋晚打破左呢個想法,原來拖羅好味道,點解可以咁好食架😍個龍蝦刺身我無食到,因為當我入到房只係得返隻龍蝦殻咋🙄同埋班為食鬼啲刺身都唔留啲比我😑壽司類🍙一大盤!壽司款式有三文魚腩,拖羅,帶子,曼魚,北寄貝,炸蝦⋯⋯好在我醒目,壽司我一早夾定幾4,5,6,7,8舊慢慢食😎如果唔係真係渣到無剩😏炸物/串燒類🍡燒菠蘿🍍怕怕😅我唔食熟既水果燒雞泡魚🐟無食!留比佢地送酒炸蝦棒🍤本來夾左兩舊,點知跌左地下,請左垃圾桶食😩我又唔好意思再夾,所以最終無食過飯類🍚蟹膏炒飯🦀上次食過呢個炒飯,知道好好食,而且我好湊米氣,所以唔洗講,打劫左半個飯😏呢餐認真開心😋而且超抵食,因為我係食免費餐🤣多謝晒請食既老闆🤣🤣

刺身類🍣

壽司類🍙