2004-04-04 0 views
呢間包鋪响上環都幾出名吓, 每朝返工時間同六點後(麵包有特價)都人頭湧湧咪睇佢鋪仔細細,佢啲包包唔係一般包鋪既款式,雖然都唔係咩特別既用料,但經佢mix&match後就好似吸引啲咁,同埋佢的包好大個,我諗男仔食一個做早餐都夠飽其實佢啲包包最初都吸引唔到我,係有一次七點幾放工肚餓入去望下,見佢有隻包新鮮出爐,味道其香,個包細細個白白地色,雖然其貌不揚但一問之下原來係香草芝士包,有齊我最鍾意既材料,既刻買番幾個試下. 一食之下即刻愛上,個包裏面有一粒粒既cream cheese,包身既味好似豬柳漢堡個包咁,同啲粒粒芝士一齊食,非常極之美味! 呢隻包通常會pack好一袋四個(無芝士既淨香草包係一樣樣架,但就一袋五個),正價$12,六點後七折$8.4,通常一出就好快賣晒,喜歡食芝士的朋友不容錯過!!!!