2016-09-25 3590 views
一入間舖,日本女職員就話我地聽今日所有既刺身個版都係今日係日本新鮮空運過黎既,所以試下啦呢間店老闆好好人,員工非常貼心。佢會發現你既需要而提供幫助。店內既食物非常好食,而且係係日本新鮮運到。超級好食!自家製魚餅,三文魚刺身,富士之幸海鮮丼飯 全部好食到不得了 我之前好怕食吞拿魚 因為又腥又鞋又臭仲要好韌 但係呢度既吞拿魚係唔腥唔臭唔鞋仲好易入口添呀! 三文魚刺身煙煙韌韌咁 咬落去啲油脂就係個口度爆出黎咁 真係唔識食既人都變到好識食 同埋食得出同出邊既係好大分別就算啲食物唔落調味料都夠味,係壽司度老闆好細心咁放左好少只係岩岩好有少少山葵味唔太辣都唔會極出味既山葵係壽司裡面,令件壽司咬落去唔係食緊壽司飯係感覺食緊個舊刺身咁樣 啲飯落埋入口個時好似消失左咁樣只係食到刺身咁 老闆佢會親自羅啲野上枱俾你食,感覺你係非常尊貴,都好貼心 價錢上係感覺貴啲,但係服務,食物上等等加埋係物超所值 真係推薦大家去食

老闆佢會親自羅啲野上枱俾你食,感覺你係非常尊貴,都好貼心

價錢上係感覺貴啲,但係服務,食物上等等加埋係物超所值

真係推薦大家去食
2016-09-24
$300 (Dinner)
  • 富士之幸海鮮丼