2023-05-24
🐻今次經開尖沙咀就順便黎試下呢間「香港小熊」曲奇🍪原來佢哋除咗啲曲奇好食之外🥳我發現佢哋唔同口味嘅肉鬆卷都好正架💯唔怪之🉐️咁多遊客都買黎做手信啦🎁🐻小熊四味曲奇 $100🌈今次買咗罐皇牌精選💯裡面除咗有我最鍾意嘅抹茶口味之外🍵仲🈶️原味、咖啡味同埋朱古力味添✅當我一打開個曲奇餅罐佢嘅牛油香味已經擁晒出嚟🔥拎上手已經feel到佢好新鮮🤤口感鬆脆😍曲奇係低糖配方👍食🉐️放心呀🥳🍋檸檬肉鬆卷 $20🌈佢哋唔同口味嘅肉鬆卷真係超有驚喜🥳外層鋪住一層滿滿嘅肉鬆🤤超惹味呀❤️而且肉鬆卷入口仲好鬆軟添🤤最特別係佢中間夾住咗流心嘅檸檬醬🍋味道酸酸甜甜咁✅配埋鹹鹹地嘅肉鬆😍咁就唔會覺得漏喇👍🦀️蟹黃肉鬆卷 $15🌈呢個係佢出嘅signature之旅一💯味道勁惹味👍鹹鹹地嘅蟹黃肉鬆卷🥳一試就愛上😍🔥海苔肉鬆卷 $15🌈海苔配肉鬆係最佳拍檔冇得輸👍味道一定唔會令你失望💯🍓草莓肉鬆卷 $20🌈試咗咁多款口味我都覺得好好食🤤我自己就最鍾意呢個草莓肉鬆卷喇🍓佢個草莓味真係好香又唔會好甜👍草莓加肉鬆嘅味道🍓原來都可以咁精彩🥳有驚喜👍
🐻小熊四味曲奇 $100
🍋檸檬肉鬆卷 $20