2022-10-05 62 views
觀塘出名多嘢食,咁啱朋友喺附近上完堂,就一齊去咗食呢一間好多人都推薦嘅韓國餐廳!上電梯直望就見到餐廳,夠晒開陽🤣主要用手機落單,我哋就叫咗一個主食、炸雞同埋小食😋芝味炸雞 (半份) ($108)極力推薦呢個炸雞!熱辣辣嘅炸雞上面,充滿着芝士醬同埋芝士粉,每一啖都係超「芝」味😋不過半份淨係得四件雞,兩個人食唔夠喉添🥲辣炒豬肉蓋飯 - 小辣 ($98)想食啲唔太膩嘅主食,就揀咗呢一款豬肉蓋飯,特登叫咗小辣🤣份量比想像中多,入面加咗泡菜,熱辣辣食再加埋酸辣感係特別惹味😋薯條Bang Bang ($68)當然係要嗌小食啦😆我哋就叫咗一個黑松露薯條,分量比想像中多,薯條炸得啱啱好,食極都仲有好多🤓

芝味炸雞 (半份) ($108)

辣炒豬肉蓋飯 - 小辣 ($98)

薯條Bang Bang ($68)