2022-09-25
好耐無食pizza心思思想食,諗起pizza box都幾平就去馬啦!星期六晚網上落單可以輸入優惠碼更抵買,(二選一)一係就買滿$250減$50或者就選擇送多一客野牛雞翼。我就揀咗前者減$50 ,計計埋埋都係100蚊一個大批,真係平靚正。我就叫咗一個曼哈頓風味嘅大批,批底轉左雙層薄脆芝士夾心+$28;另外再加多$20叫多一個夏威夷風味嘅大批,批底轉左超薄奇+$13。曼哈頓風味有漢堡肉、辣肉腸、蘑菇同芝士等等,食一啖完全係啖啖肉嘅感覺,仲要唔使食到青椒洋蔥嗰啲真係好正,而且佢個薄批真係好脆口,入面仲食到啲芝士味好濃!至於夏威夷風味都好有新鮮感,免頭上有菠蘿、火腿同芝士等等,加埋啲千島醬成件事好Fresh,仲有新鮮熱辣食嗰陣時啲芝士仲會拉絲,完全顛覆咗我以前食開嘅感覺。勁推薄脆批,口感一絕,好有驚喜!!
勁推薄脆批,口感一絕,好有驚喜!!