🧡寒冬到梗係要食個韓燒, 今次同朋友黎到荃灣炑八食好西, 我哋2人嗌咗個鹽蔥牛舌旨味套餐, 個套餐勁豐富: 鹽蔥牛五花, 雞腿肉, 牛胸腹肉, 鹽蔥牛舌, 芝士生蠔, 薯仔牛骨湯, 醬油豬五花, 仲有2杯熱飲俾我哋暖胃同下火~ 我哋另外仲嗌咗個牛肉石頭鍋飯配靚肉黎食😋晚市套餐小丸子已經唔係第一次黎食, 每次食都好有驚喜, 五花肉質唔油膩, 瘦肉層次分明, 非常有肉汁~ 亮點牛舌好有咬口, 仲有雞脾肉好肥美, 配埋石頭窩飯一齊食好yummy! 每次黎到最正係可以食好多前菜, 特別係佢嘅無添加邊爐蛋同拉絲芝士, 真係每次都要encore再黎多round先夠本~😚📌 炑八韓烤 (荃新天地2)荃灣楊屋道18號荃新天地2 1樓125號舖
🧡

📌 炑八韓烤 (荃新天地2)
荃灣楊屋道18號荃新天地2 1樓125號舖