2022-11-06 364 views
🇭🇰那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ˙·呢間我哋喺舊舖已經食過㗎喇 今次突然好想食台灣野就決定再黎😎不過我哋今次嗌嗰啲兩個便當都幾熱氣🫢😂😂·那個滷排骨便當$66 l 香酥脆雞便當$64 l 鹽酥甜不辣$18佢個排骨便當真係超級大個 而且佢個排骨係好厚身嘅 食落超級啖啖肉超送飯🐷不過我自己就覺得佢個脆雞更有驚喜啲 佢呢個係有三個拳頭咁大既脆雞 而且啲雞肉炸到好脆 仲係好嫩好juicy🐤不過亦都係因為呢個炸得太脆 佢真係有啲熱氣 我哋食完喺即刻買咗個清熱酷黎飲🤣🤣之後佢嘅便當入邊仲有啲每日既配菜 我哋個日既麻辣玉子豆腐超級惹味 另外仲有個甜甜地既玉子燒 粉絲都唔錯 超級豐富🤤🤤我哋另外仲嗌左一個甜不辣 佢個甜不辣對我口味黎講我自己就覺得有啲過分煙韌 所以食落超飽肚 所以建議大家可能嗌其他小食會冇咁大份😂·#rbyeat#rby台灣菜#rby大角咀 #rby北角·📍大角咀埃華街116-118號地下8A號舖📍北角英皇道483-497號東寶大廈地下C-D號舖
🇭🇰那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ˙
#rby大角咀 #rby北角
📍大角咀埃華街116-118號地下8A號舖
📍北角英皇道483-497號東寶大廈地下C-D號舖
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$76 (Lunch)
那個滷排骨便當
香酥脆雞便當