2021-11-17 4149 views
員工服務好有禮,環境裝修好日式和風手機下單夠方便清晰環保,而我地因為係用Wine & Dine 嘅品味卷所以另外有張Menu,問問店員就會有提供有壺茶放低可以自己倒,而杯入面仲會有幾粒黑豆Wine & Dine嘅食物其實都係得兩款,一個係以下「江戶前天丼配Suntory Premium Malt啤酒」,真係超豐富,好多天婦羅同飯,真係第一次見第一次食一條穴子,即係海鰻;兩隻海老;一件小貝柱魷魚天婦羅餅;一隻炸温泉蛋;一塊海苔同一塊莢豌豆炸得好靚,金黃色又脆卜卜,尤其穴子,真係好大條好厚肉另一個係「什錦天婦羅稻庭烏冬」,呢個有兩隻海老,一件炸菇菌同一件小貝柱魷魚天婦羅餅,質素一樣咁好仲會有隻温泉蛋加幾款配料比你自己加落烏冬食,月個特製木箱裝住有青蔥,昆布,木魚,同埋炸乾蔥咁嘅脆脆,真係大開眼界其實室內真係唔係太多位,我地12:10左右到,都要排隊等30分鐘先可以入座,到我地食完都一樣仲排緊隊,可想而知佢出名又高質,相信大家食完會再返頭,一定好過壽X郎背後嘅大櫻花樹好靚
員工服務好有禮,環境裝修好日式和風

有壺茶放低可以自己倒,而杯入面仲會有幾粒黑豆

炸得好靚,金黃色又脆卜卜,尤其穴子,真係好大條好厚肉

有青蔥,昆布,木魚,同埋炸乾蔥咁嘅脆脆,真係大開眼界

背後嘅大櫻花樹好靚

2021-11-16
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$160 (Lunch)