2023-08-29 233 views
呢間真係想試左好耐,朋友食過其他分店,讚不絕口😍😍😍😍雖然今次食的係日本薩摩和牛放題,相對比平時貴一點,但我個人認為真係物有所值👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻真心推薦💕💕💕壽司卷有多種口味,可見壽司花不少心機製作,食材顏色層次分明,而且味道濃郁。日本薩摩和牛拼盤擺盤精美 好適合打卡😍肉類平均質素都好高質,和牛涮上幾下就可以吃!直奔天堂了🫧食落質感呈半生熟般嫩滑,肉質鬆軟細滑之外,更入囗即溶!依個澳洲牛腹肉係最好食!未燒都見到佢有d雪花紋。肉質又彈牙,又爽口!但火侯要控制好d,唔熟會韌😜燒汁封門柳薄得嚟有少少𡁻口,爽爽哋咁,口感幾好!🥳燒汁美國肥牛片每片呈豐富大理石紋,肉質柔軟,勁大塊,食落有咬口,用料不馬虎!鴨血質地嫩滑〰️好食唔差!雞軟骨肉棒餃子口感彈牙,肉質嫩滑,燒後有非常香嘅炭火味道,啖啖肉不錯🤪好食👍🏻磯煮鮑魚食落爽口彈牙,不會韌 燒完帶焦香😋有咬口👍🏻店內以日式風格裝潢,相當有氣氛,係同朋友一路食一路暢談嘅好地方!