✅鱈魚白子酸汁配白子仲要火炙過 一d 都晤漏 真心必點!✅厚切火炙鵝肝壽司鵝肝壽司不嬲都係首選 油花四起 外脆內軟 年尾點都要對自己好啲✅日本生蠔是日 令和怪物 中size 令和怪物 都算係近期最當造嘅蠔 蠔身飽滿 肥美 即叫即開 必食!✅輕燒劍魚腩劍魚腩平時好少食 但呢到嘅劍魚腩真係好肥美 輕輕用火槍燒過 無得輸✅加拿大海膽手卷呢個係我食過性價比最高嘅海膽手卷 食到尾都仲有海膽 加拿大膽夠晒大片 甘香 好新鮮 而家海膽分量夠晒多 必食✅蒽吞拿魚腩三文魚籽海膽丼呢個分量絕對對得住呢個價錢 蒽吞拿魚腩蓉勁厚 超豪快禁食 大大啖魚蓉 加埋海膽同三文魚子 晤掛之得係鎮店之寶記得bookmark 呢間超高質壽司店 性價比高 一d 都晤孤寒 去㕵角食壽司首選!鮪世市場 (旺角) (旺角)旺角花園街3-5號鴻威大厦地下10-11號舖
✅鱈魚白子
酸汁配白子仲要火炙過 一d 都晤漏 真心必點!

✅厚切火炙鵝肝壽司

✅日本生蠔

✅輕燒劍魚腩

✅加拿大海膽手卷

✅蒽吞拿魚腩三文魚籽海膽丼

鮪世市場 (旺角) (旺角)
旺角花園街3-5號鴻威大厦地下10-11號舖