2023-04-01
💕近排天氣又凍返,🌸真係好啱食返啲滋潤養顏嘅糖水。Chill Sweet 喺一間桃膠專門店,🌸有好多唔同養生嘅糖水,🤟🏻同埋嘢飲,🥰產品真材實料,啖啖都係桃膠或者雪燕。🥳除咗食糖水之餘,😛大家仲可以買來做散水嘢飲,👻特別得來又好味🥰.🐷椰皇雪燕桃膠鮮奶 👅8.5/10 $48呢一份糖水非常足料 首先裏面嘅椰香味都幾香濃🥥然後裏面嘅雪燕桃膠都好足料!!! 講緊係…成碗都係料…. $48絕對對得住價錢✨✨ 真心 平時好多糖水舖 就算有桃膠同雪燕 份量其實都唔多 但係呢一碗糖水 比我撈勻之前 成個底都係桃膠 好癲!!!✨✨.🐷芒果糯米飯 👅8.5/10呢份芒果糯米飯 以一份甜品嚟講 都頗為大份😂😂 雖然而家仲未算係芒果嘅當做季節🥭 😂 但佢哋啲芒果都幾甜✨份芒果糯米飯 仲配左一份椰汁 舖頭準備咗嘅椰汁都幾多下 🥰🥰 而且啲椰汁好香濃 唔會稀 超正 好香濃嘅椰汁味呢🥥糯米飯方面 都落咗好多心思 除咗普通嘅白色糯米 仲有藍色嘅糯米飯🤣🤣 相信喺舖頭用一啲天然嘅染料(估計係蝶豆花/ 類似嘅朋友?!😂😂😂) 染成 所以成碟糯米飯 又有得睇又有得食😂😂 都幾colourful 我中意🤣🤣
🐷椰皇雪燕桃膠鮮奶 👅8.5/10 $48
呢一份糖水非常足料